Mea Hoʻolako Lapaʻau ʻOihana

13 Makahiki Hana Hana
  • info@medke.com
  • 86-755-23463462

He aha ka mea ʻike Spo2?

Spo2 mea ikehe ana no ka nui o ka oxygen i loko o ke koko.

Hiki i nā poʻe me nā maʻi hanu a i ʻole ka maʻi cardiovascular, nā pēpē ʻōpio loa, a me nā poʻe me kekahi mau maʻi e loaʻa paha ka pōmaikaʻi mai ka sensor Spo2.

Ma kēia ʻatikala, nānā mākou i ka hana ʻana o kēia sensor Nellcor oximax Spo2 a me ka mea e manaʻo ai i ka wā e hoʻohana ai.

Hoʻopau Spo2 Sensor

图片1

A Spo2 mea ikehiki ke ho'āʻo i ka manamana lima, ka wāwae e heluhelu i ke kahe koko.

Pono nā ʻōnaehana a me nā ʻāpana o ke kino i ka oxygen e ola ai.Me ka ʻole o ka oxygen, hoʻomaka nā cell e hana hewa a make.Hiki i ka make cell ke hoʻoulu i nā hōʻailona koʻikoʻi a i ka hopena ke alakaʻi i ka hemahema o ke kino.

Lawe ke kino i ka oxygen i nā kino ma ke kānana ʻana iā ia ma o nā māmā.Hāʻawi ka māmā i ka oxygen i loko o ke koko ma o nā protein hemoglobin i loko o nā ʻāpana koko ʻulaʻula.Hāʻawi kēia mau protein i ka oxygen i ke koena o ke kino.

Hoʻopili ka mea ʻike Spo2 i ka pakeneka o ka oxygen i loko o nā protein hemoglobin, i kapa ʻia ka saturation oxygen.Hōʻike maʻamau ka saturation o ka oxygen i ka nui o ka oxygen e loaʻa ana i nā kino.

Aia ma waena o 95 a me 100 ka nui o ka oxygen saturation maʻamau.Ua manaʻo ʻia he haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa o ka saturation oxygen ma lalo o 90% a hiki ke lilo i pilikia pilikia.、


Ka manawa hoʻouna: Iulai-31-2020