Добавувач на професионални медицински додатоци

13 години искуство во производство
 • info@medke.com
 • 86-755-23463462

Водечка жица за ЕКГ

 • GE-Critikon ECG Leadwire 3 Lead, AHA, Pinch G311DX

  GE-Critikon ECG Leadwire 3 Lead, AHA, Pinch G311DX

  Карактеристики Medke P/N: G311DX GE-Critikon сет оловно жица ECG 3 олово, AHA, Pinch Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуален пакет со инструкции Компатибилност: GE-Criti 8700-Dinamap Dinamap MPS Select Dinamap MPS Select Portable спецификации Безбедност: одобрено IEC 60101-1, во согласност со MDD 93/42/EEC и AAMI/ANSI EC53 Температура на околината: 0 до 40°C(32 до 104°F) Рел. .
 • Philips ECG Leadwire 5 Lead, AHA, Pinch G511PH

  Philips ECG Leadwire 5 Lead, AHA, Pinch G511PH

  Карактеристики Medke P/N: G511PH Philips сет за олово ECG 5 олово, AHA, Pinch Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкција Компатибилност Philips: 787838C, 787835C, 787835C, /862472 до 862475 C3 Монитор /862478, 862479 /863064, 863065, 863066, 863068 Suresign VM6, VM8 /M1001A /B, M1002A /B /M3000A, M3001A, M3002A MMS32A MMS32A MON, MM31A MONITE Спецификации Безбедност: IEC 6010...
 • Општо ЕКГ Leadwire 5 Lead,AHA, Pinch G511NK

  Општо ЕКГ Leadwire 5 Lead,AHA, Pinch G511NK

  Карактеристики Medke P/N: G511NK Општ сет на жици со ECG 5 олово, AHA, Pinch Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкции Компатибилност Општи спецификации Безбедност: IEC6 1 одобрен, во согласност со MDD 93/42/EEC и AAMI/ANSI EC53 Температура на околината: 0 до 40°C (32 до 104°F) Релативна влажност: 15% до 95% Материјали: Квалитетен TPU кабел за обвивка;Медицински ПВЦ олеснување на напрегањето;Позлатени иглички и најлонски приклучок ...
 • Philips ECG Leadwire 3 Lead, AHA, Pinch G311PH

  Philips ECG Leadwire 3 Lead, AHA, Pinch G311PH

  Карактеристики Medke P/N: G311PH Philips сет за олово ECG 3 олово, AHA, Pinch Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкција Компатибилност Philips: 7878735C, 787835C, /862472 до 862475 C3 Монитор /862478, 862479 /863064, 863065, 863066, 863068 Suresign VM6, VM8 /M1001A /B, M1002A /B /M3000A, M3001A, M3002A MMS32A MMS32A MON, MM31A MONITE Спецификации Безбедност...
 • Philips ECG Leadwire 5 Lead Pinch G521AA

  Philips ECG Leadwire 5 Lead Pinch G521AA

  Карактеристики Medke P/N: G521AA Philips сет за олово ECG 5, штипки, IEC кабел без латекс 0,9m TPU Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкции Компатибилност Philips: 434310A, MA, 434310A /MC, 43120A, 43200A, 77000AC, 77020A/AC/AR, 77025A, 77030A, 77035A, 77040A, 78208A, 78210A, 78211A, 78330A, 78331A, 78332A, 78333A, 78341A, 78342A, 78345A, 78346A, 78351T, 78352A, 78353A ...
 • Philips ECG Leadwire 3 Lead Snap G312AA

  Philips ECG Leadwire 3 Lead Snap G312AA

  Карактеристики Medke P/N: G312AA Philips сет за олово ECG 3 олово, Snap, AHA латекс без 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкции Компатибилност Philips: 434310A,A,A,A, 434310 /MC, 43120A, 43200A, 77000AC, 77020A/AC/AR, 77025A, 77030A, 77035A, 77040A, 78208A, 78210A, 78211A, 78330A, 78331A, 78332A, 78333A, 78341A, 78342A, 78345A, 78346A, 78351T, 78352A, 7 ...
 • Spacelabs ECG Leadwire 5 Lead,AHA, Pinch G511SL

  Spacelabs ECG Leadwire 5 Lead,AHA, Pinch G511SL

  Карактеристики Medke P/N: G511SL Spacelabs leadwire set ECG 5 олово, AHA, Pinch Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуален пакет со инструкции Компатибилност Spacelabs: Ultraview Нова генерација : Одобрено IEC 60101-1, усогласеност со MDD 93/42/EEC и AAMI/ANSI EC53 Температура на околината: 0 до 40°C(32 до 104°F) Релативна влажност: 15% до 95% Материјали: Квалитетен TPU јакна кабел;Медицински ПВЦ сој ре...
 • Nihon Kohden ECG Leadwire 6 Lead, IEC, Snap G622NK

  Nihon Kohden ECG Leadwire 6 Lead, IEC, Snap G622NK

  Карактеристики Medke P/N: G622NK Nihon Kohden сет за олово ECG 6 Lead,IEC, Snap Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкција Компатибилност B00-230: Опсег на живот I, BSM-2301, BSM-2351A, BSM-4100 Life Scope P, BSM-4102, BSM-4102A, BSM-4114A, BSM-5100 Life Scope A, BSM-6000 series, BSM-6301K, BSM-650K , BSM-6701K, BSM-9101, BSM-9510 Life Scope M, BSM-9800 Life Scope S, Life Scope 6700 Series, Life Sc...
 • Nihon Kohden ECG Leadwire 3 Lead, AHA, Pinch G311NK

  Nihon Kohden ECG Leadwire 3 Lead, AHA, Pinch G311NK

  Карактеристики Medke P/N: G311NK Nihon Kohden сет за олово ECG 3 олово, AHA, Pinch Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкција Компатибилност Nihon-2300: Опсег на живот I, BSM-2301, BSM-2351A, BSM-4100 Life Scope P, BSM-4102, BSM-4102A, BSM-4114A, BSM-5100 Life Scope A, BSM-6000 series, BSM-6301K, BSM-650K , BSM-6701K, BSM-9101, BSM-9510 Life Scope M, BSM-9800 Life Scope S, Life Scope 6700 Series, ...
 • Nihon Kohden ECG Leadwire 5 Lead, AHA, Pinch G511NH

  Nihon Kohden ECG Leadwire 5 Lead, AHA, Pinch G511NH

  Карактеристики Medke P/N: G511NH Nihon Kohden сет за олово ECG 5 олово, AHA, Pinch Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкции Компатибилност Nihon Kohden:Cardiolife Life Scope serioes 6-8-9-11 6102-6205-6120 TEC-5521 Спецификации Безбедност: одобрено IEC 60101-1, во согласност со MDD 93/42/EEC и AAMI/ANSI EC53 Температура на околината: 0 до 4 ...
 • Nihon Kohden ECG Leadwire 3 Lead, AHA, Snap G312NH

  Nihon Kohden ECG Leadwire 3 Lead, AHA, Snap G312NH

  Карактеристики Medke P/N: G312NH Nihon Kohden сет за олово ECG 3 олово, AHA, Snap Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуален пакет со инструкции Компатибилност: Definition: Definition:Cardiolife Life Scope serioes 6-8-9-11 6102-6205-6120 TEC-5521 Спецификации Безбедност: одобрено IEC 60101-1, во согласност со MDD 93/42/EEC и AAMI/ANSI EC53 Температура на околината: 0...
 • Mindray-Datascope ECG Leadwire 5 Lead,IEC, Snap G522DT

  Mindray-Datascope ECG Leadwire 5 Lead,IEC, Snap G522DT

  Карактеристики Medke P/N: G522DT Mindray-Datascope сет за водови ECG 5 олово, IEC, Snap Latex free 0,9m TPU кабел Шест месеци гаранција CE/ISO 13485 FSC FDA Пакети: нестерилизација, индивидуално пакување со инструкција Компатибилност на Mindray2 21 Спецификации Безбедност: одобрено IEC 60101-1, усогласеност со MDD 93/42/EEC и AAMI/ANSI EC53 Температура на околината: 0 до 40°C (32 до 104°F) Релативна влажност: 15% до 95% материјали: Квалитет TPU кабел за јакна;Медицински ПВЦ олеснување на напрегањето;Злато пл...
123456Следно >>> Страница 1/6