Tentang Kami

e7e1f7051

Medke, diadegkeun dina Shenzhen Cina saprak 2008, deukeut ka bandara internasional Shenzhen Bao'an. Medke specializes di manufaktur produk Podomoro. Utama produk munggaran-tahap ngawengku Nebulizers na Compressors, sarta monitor Asesoris kayaning sensor SpO2 tur kabel, kabel ECG / EKG, NIBP cuff na hoses, kabel adaptor IBP, Suhu panyilidikan kalawan TUV ISO13485 manajemén kualitas sarta CE, sertipikat FDA, CFDA.

karyawan urang anu ngalaman tur alus teuing anu inovatif tur bakal salawasna minuhan tanggungjawab urang. Fokus dina konsumén, produk jeung jasa, urang mantuan konsumén urang janten langkung suksés. Urang nyieun produk kalawan kinerja hébat sarta harga hébat, anu baris ngaronjatkeun gambar tina Labél "Dijieun ku Medke".

Sajarah

2008Medke diadegkeun ku Ibu kadaptar ti 1 juta, wewengkon tutuwuhan tina 1,000m².

2009 Simkuring ngiring partisipasi dina paméran médis domestik jeung internasional profésional, ngajajah pasar anyar.

2010 aréa Plant dimekarkeun pikeun 2000m².Medke ngagaduhan Alat Médis Manufaktur perusahaan Lisensi pikeun sakabéh monitor sabar jeung EKG asesoris mesin.

2012 Medke kahontal pangsa pasar gede, kaala "Alat Médis Distribusi perusahaan Lisensi".

2013 didaptarkeun "Medke", Compressor Nebulizer Series dibuka.

2014 ngagaduhan TUV 13485 2003 manajemén kualitas sarta sertipikat CE, Planning Resource perusahaan (ERP) software dilarapkeun di pausahaan.

2015 Medke Produk diala CFDA (Cina FDA) sanggeus Cina Pangan sarta Tés Administrasi Narkoba. Ditambahkeun ibukota 10 juta.

2016sertipikat ngagaduhan FDA, buka nepi pasar AS. 

2018 Plant area expanded to 3000㎡. Promote sensor sealed packaging technology for spo2 sensor series. Renewal certificate CE.

2019 Passed FDA  factory inspection . Passed TüV 13485 factory inspection .
TIM 图片 20190110094926
TIM 图片 20190110094937
$ ~ `S ~ @ MJ] FZR`3V) (_) IW88
1) 0F (Y7`4AA}] 502L64 $ 9ZO
1 (3)
1 (2)
1 (2)
1 (1)
1 (1)