Tentang Kami

Medke, founded in Shenzhen of China since 2008, is near to Shenzhen Bao' an international airport. We are professional manufacturer of patient monitor accessories, which has complete systems of Design,R&D, Production and Sales with more than 10 years development.
Medke provide professional solutions to customers, take "innovation & responsibility "as company vision and helps our distributors to succeed in more than 100 countries and regions around the world.

Sajarah

2019 Passed FDA  factory inspection . Passed TüV 13485 factory inspection .

2018 Plant area expanded to 3000㎡. Promote sensor sealed packaging technology for spo2 sensor series. Renewal certificate CE.

2016 Got FDA certificate, open up the US market. 

2015 Medke Produk diala CFDA (Cina FDA) sanggeus Cina Pangan sarta Tés Administrasi Narkoba. Ditambahkeun ibukota 10 juta.

2014 ngagaduhan TUV 13485 2003 manajemén kualitas sarta sertipikat CE, Planning Resource perusahaan (ERP) software dilarapkeun di pausahaan.

2013 didaptarkeun "Medke", Compressor Nebulizer Series dibuka.

2012 Medke kahontal pangsa pasar gede, kaala "Alat Médis Distribusi perusahaan Lisensi".

2010 aréa Plant dimekarkeun pikeun 2000m².Medke ngagaduhan Alat Médis Manufaktur perusahaan Lisensi pikeun sakabéh monitor sabar jeung EKG asesoris mesin.

2009 Simkuring ngiring partisipasi dina paméran médis domestik jeung internasional profésional, ngajajah pasar anyar.

2008Medke diadegkeun ku Ibu kadaptar ti 1 juta, wewengkon tutuwuhan tina 1,000m².

TIM 图片 20190110094926
cangku
$ ~ `S ~ @ MJ] FZR`3V) (_) IW88
1) 0F (Y7`4AA}] 502L64 $ 9ZO