Supplier Asesoris Médis profésional

13 Taun Pangalaman Manufaktur
  • info@medke.com
  • 86-755-23463462

Kabel Batang ECG GE-Hellige, 3lead, IEC G3211DX

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan:Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    Medke P / N: G3211DX

    Kabel batang GE-Hellige ECG, 3lead, IEC

    Latex bébas

    2.5m kabel TPU

    Garansi sataun

    CE/ISO 13485 FSC FDA

    Bungkusan: non-sterilisasi, pakét individu sareng instruksi

     

    Kasaluyuan

    Eagle 1000, Def.SCP 900, Cardioserv, SMC, SMS, SMK, SMU, SMV

     

    spésifikasi

    Kasalametan: IEC 60101-1 disatujuan, saluyu sareng MDD 93/42/EEC sareng AAMI/ANSI EC53

    Suhu lingkungan: 0 dugi ka 40 ° C (32 dugi ka 104 ° F)

    Kalembaban relatif: 15% nepi ka 95%

    Bahan: kabel jaket TPU kualitas;Médis PVC galur relief;Pin dilapis emas sareng colokan Nylon








  • saméméhna:
  • Teras: