Fa'apolofesa Fomai Mea'ai Fa'atau

13 Tausaga Gaosiga Aafiaga
  • info@medke.com
  • 86-755-23463462

Malaga Amata Autumn

I le aso 15 o Setema-16th, na maua ai e le aufaigaluega uma a Medke se a'ea'ega filemu, malaga tafe, ma se aafiaga tu'ufa'atasi o le afa "mangosteen", o se aso malolo e sili ona manatua pea.

Na potopoto le auvaa i le 8 i le taeao i le aso 15 ma taunuu i le Baishuizhai Scenic Area i se siosiomaga fiafia o pesepesega ma siva.Baishuizhai Scenic Spot o loʻo i Paitan Town, Zengcheng District, e aofia ai le tusa ma le 170 futu.E ui ane le Teropika o Kanesa ma ua ta'ua o le iasepi matagofie i le Teropika o Kanesa.I le vaaiga matagofie, o le tumutumu aupito maualuga o le Niu Gu Zhang, lea e 1088 mita i luga aʻe o le sami.

O se vaega o tagata e saosaoa i luga o mauga, e fiafia i vaaiga faanatura i le ala.E moni lava o se savaliga filemu i le vaaiga o le autumn.

 

温泉

A maeʻa le 'aiga o le aoauli, o loʻo i ai gaioiga lona lua - o le faʻafiafiaga o Kunshan gorge rafting!O le malaga atoa e 7 kilomita, o le tele o le pa'ū e sili atu i le 20 nofoaga, i luga o le ala e fiafia ai i vaaiga faanatura i le va o mauga ma vaomatua, e matua manaia ma manaia!

A maeʻa le aso taʻaloga, i le po, ua matua vaivai tagata uma, i le taimi nei o loʻo i ai se vaipuna vevela masani Longmen, faʻamalie maso ma ponaivi, fiafia tele ~

I le taeao po o Setema 16, na logoina ai e le malo le taunuu mai o le "mangosteen", o lea na faʻaalu uma ai le aufaigaluega i le faletalimalo i le aso malolo, faʻalogologo i le matagi ma timuga, talatalanoa e uiga i le fale, talatalanoa e uiga i galuega, ma tapunia le mamao. i le va o le tasi ma le isi.

E tele tala e uiga i lenei malaga, ia tatou faʻailogaina o se "malaga i le amataga o le tautoulu o le 2018" ma faʻamaumau i le tala o le Medke.

 

小 合照


Taimi meli: Dec-20-2018