Leverandør af professionel medicinsk tilbehør

13 års produktionserfaring
  • info@medke.com
  • 86-755-23463462

Funktionel klassificering af skærme

I henhold til funktionsklassifikationen findes der tre typer sengeskærme, centrale monitorer og ambulante monitorer.De er opdelt i intelligente og ikke-intelligente.

(1) Sengemonitor: Det er et instrument, der er forbundet til patienten ved sengekanten.Det kan kontinuerligt detektere forskellige fysiologiske parametre eller bestemte tilstande hos patienten, vise rapporten eller journalen, og det kan også Det fungerer som en helhed med den centraleovervåge.

(2) Central skærm: Den er sammensat af en hovedskærm og flere sengeskærme.Hovedskærmen kan styre arbejdet på hver sengeskærm og overvåge forholdene for flere emner på samme tid.Dens egenskab er, at den kan fuldføre automatisk registrering af forskellige unormale fysiologiske parametre og medicinske journaler.

(3) Udskrivningsmonitor: Generelt er det en lille elektronisk monitor, som patienten kan bære med sig.Det kan løbende overvåge en bestemt fysiologisk parameter for patienten i og uden for hospitalet til lægens reference under diagnosen.

Funktionel klassificering af skærme


Indlægstid: 10. september 2021