Babagan awake dhewe

e7e1f7051

Medke, didegaké ing Shenzhen China wiwit 2008, cedhak bandara internasional Shenzhen Bao'an. Medke spesialisasi ing Manufaktur produk Healthcare. Utama produk pisanan-tataran kalebu Nebulizers lan Compressors, lan Land Accessories kayata sensor SpO2 lan kabel, kabel ECG / EKG, NIBP perban lan hoses, kabel adaptor IBP, suhu pemeriksaan karo TUV ISO13485 Manajemen kualitas lan CE, certificate FDA, CFDA.

karyawan kita sing ngalami lan banget sing inovatif lan bakal tansah nepaki tanggung jawab kita. Ngarahke ing pelanggan, produk lan layanan, kita bantuan kita pelanggan dadi luwih sukses. We nggawe produk karo kinerja gedhe lan prices gedhe, kang bakal nambah gambar saka label "Digawe dening Medke".

History

2008Medke didegaké kanthi ibukutha kedhaftar saka 1 yuta, wilayah tanduran saka 1,000m².

2009 Kita melu ing pameran medical domestik lan internasional profesional, kanggo njelajah pasar anyar.

2010 wilayah Plant ditambahi 2000m².Medke tak Medical Device Manufacturing Enterprise Commons kanggo kabeh monitor sabar lan EKG aksesoris mesin.

2012 Medke ngrambah pasar bareng gedhe, angsal "Medical Device Distribution Enterprise Commons".

2013 Kadhaftar "Medke", Kompresor Nebulizer Series dibukak.

2014 Got TUV 13485 2003 Manajemen kualitas lan certificate CE, Planning Resource Enterprise (ERP) lunak Applied ing perusahaan.

2015 Medke Products dijupuk CFDA (China FDA) sawise China Food lan Testing Administrasi tamba. Added ibukutha 10 yuta.

2016certificate Got FDA, mbukak pasar US. 

2018wilayah Plant ditambahi 3000㎡. Ningkataké sensor nutup teknologi packaging kanggo seri sensor spo2.

TIM 图片 20190110094926
TIM 图片 20190110094937
$ ~: S ~ @ MJ] FZR`3V) (_) IW88
1) 0f (Y7`4AA}] 502L64 $ 9ZO
1 (3)
1 (2)
1 (2)
1 (1)
1 (1)