Supplier Aksesoris Medis Profesional

13 Taun Pengalaman Manufaktur
  • info@medke.com
  • 86-755-23463462

bab kita

sugeng rawuh

Shenzhen Medke Technology Co., Ltd. minangka produsen aksesoris medis sing misuwur kalebu Spo2, ECG / EKG, NIBP / IBP, Temp, EEG, ESU lan Fetal. sing dianggep minangka 'Silicon Valley' saka industri elektronik medis China.
Medke duwe sistem lengkap Desain, R&D, Produksi lan Penjualan kanthi pangembangan pirang-pirang taun.kita wis netepi 'inovasi & tanggung jawab' minangka filosofi perusahaan kita lan ngaturake dhéwé kanggo solusi siji-mandeg karo kualitas dipercaya lan produk kompatibilitas sudhut kanggo kita pelanggan.
Sauntara kuwi, Medke nyetujoni macem-macem sertifikasi kaya TUV CE & FDA, sing ngidini kita ngakses pasar global utama, lan mbantu distributor kita sukses ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan