About Medke

Read More
  • Babagan awake dhewe

    Babagan awake dhewe

    MEDKE didegaké ing taun 2008, iku sawijining perusahaan profesional saka Penyetor medical, utamané fokus ing aksesoris monitor lapangan.
  • Concept

    Concept

    Nyediakake produk biaya-efektif saya Nambahi reputasi Medke terus-terusan

Warta lan Kedadean

View All
  • What is the relationship between pulse an...

    Ing pungkasan taun 1990an, sawetara panliten ditindakake kanggo ngevaluasi akurasi non-profesional, responden pertama, paramedik lan uga dokter mung nganalisa mung ngarsane pulsa. Ing sawijining panaliten, tingkat sukses pangenalan pulsa paling endhek 45%, dene ing panliten liyane, dokter junior ...
  • Kepiye cara kerja oksimeter pulsa?

    Oksimetri pulsa minangka tes sing ora invasi lan ora krasa lara sing ngukur level oksigen (utawa tingkat saturasi oksigen) ing getih. Iki bisa kanthi cepet ndeteksi sepira efektif oksigen dikirim menyang anggota awak (kalebu sikil lan tangan) sing paling adoh saka jantung. Oksimeter pulsa minangka piranti cilik sing bisa ...