Rreth nesh

Medke, founded in Shenzhen of China since 2008, is near to Shenzhen Bao' an international airport. We are professional manufacturer of patient monitor accessories, which has complete systems of Design,R&D, Production and Sales with more than 10 years development.
Medke provide professional solutions to customers, take "innovation & responsibility "as company vision and helps our distributors to succeed in more than 100 countries and regions around the world.

histori

2019 Passed FDA  factory inspection . Passed TüV 13485 factory inspection .

2018 Plant area expanded to 3000㎡. Promote sensor sealed packaging technology for spo2 sensor series. Renewal certificate CE.

2016 Got FDA certificate, open up the US market. 

2015 Medke produkte të përfituara CFDA (Kina FDA) pas Kinës Food and Drug Administration Testimi. Shtuar kapital 10 milion.

2014 marrë TUV 13485 2003 menaxhimit të cilësisë dhe certifikatë CE, Enterprise Resource Planning (ERP) software aplikuar në kompani.

2013 Regjistruar "Medke", compressor Nebulizer Series nisur.

2012 Medke arritur një pjesë më të madhe të tregut, e fituar "pajisje mjekësore Enterprise Distribution licencë".

2010 Zona Plant zgjeruar për 2000m².Medke mori pajisjes medicinale Manufacturing Enterprise Licenca për të gjithë monitorimin e pacientit dhe pajisje EKG makine.

2009 Ne kemi marrë pjesë në ekspozita mjekësore profesionale vendore dhe ndërkombëtare, për të eksploruar tregun e ri.

2008Medke themeluar me një kapital të regjistruar prej 1 milion, zona bimore e 1,000m².

TIM 图片 20190110094926
cangku
$ ~ `S ~ @ MJ] FZR`3V) (_) IW88
1) 0F (Y7`4AA}] 502L64 $ 9ZO