Rreth Medke

Lexo më shumë
 • Rreth nesh

  Rreth nesh

  MEDKE u themelua në vitin 2008, është një prodhues pajisje mjekësore, në veçanti të përqëndrohet në pajisje fushë monitoruar.
 • koncept

  koncept

  Sigurimi kosto-efektive produktet vazhdimisht rritjen reputacionin Medke vazhdimisht

Lajme dhe Ngjarje

Shiko te gjitha
 • What is the relationship between pulse an...

  Në fund të viteve 1990, u kryen disa studime për të vlerësuar saktësinë e joprofesionistëve, reaguesve të parë, ndihmësmjekëve dhe madje edhe të mjekëve në vlerësimin e vetëm pranisë së pulsit. Në një studim, shkalla e suksesit të njohjes së pulsit ishte aq e ulët sa 45%, ndërsa në një studim tjetër, mjekët e rinj flasin ...
 • Si funksionon një oksimetër impuls?

  Oksimetria e pulsit është një test jo invaziv dhe pa dhimbje që mat nivelin e oksigjenit (ose nivelin e ngopjes së oksigjenit) në gjak. Mund të zbulojë shpejt se sa oksigjen shpërndahet në gjymtyrë (përfshirë këmbët dhe krahët) më larg nga zemra. Një oksimetër impuls është një pajisje e vogël që mund të ...