Supplier Asesoris Médis profésional

13 Taun Pangalaman Manufaktur
  • info@medke.com
  • 86-755-23463462

tentang Kami

wilujeng sumping

Shenzhen Medke Technology Co., Ltd. nyaéta produsén asesoris médis ngarah kaasup Spo2, ECG / EKG, NIBP / IBP , Temp , EEG , ESU jeung fétal .Didirikeun taun 2008 kalawan ibukota didaptarkeun 10 juta, Kantor pusatna di kota basisir Shenzhen, nu dianggap salaku 'Silicon Valley' industri éléktronik médis Cina urang.
Medke gaduh sistem lengkep Desain, R&D, Produksi sareng Penjualan kalayan pamekaran langkung ti puluhan taun.kami geus adhering kana 'inovasi & tanggung jawab' salaku filosofi parusahaan urang jeung ngahaturanan diri kana solusi hiji-eureun kalayan kualitas dipercaya jeung produk kasaluyuan lega ka konsumén urang.
Samentara éta, Medke disatujuan rupa certifications kawas TUV CE & FDA, nu ngamungkinkeun urang ngakses ka pasar global utama, tur mantuan distributor urang sukses di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon sakuliah dunya.

maca deui

News & Kajadian

kana urang
maca deui

Sertifikasi

ngahargaan