ngeunaan Medke

Maca deui
  • Tentang Kami

    Tentang Kami

    MEDKE diadegkeun dina 2008, mangrupakeun produsén profésional ti suplai médis, utamana fokus dina asesoris monitor sawah.
  • rarancangan

    rarancangan

    Nyadiakeun produk ongkos-éféktif terus Ningkatkeun reputasi Medke terus

wartos sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • Baoan Industrial Expo 2019

    Baoan Industrial Expo 2019

    The three-day “2019 Bao’an Industrial Development Expo” closed yesterday.     The Expo is the first exhibition of Shenzhen International Convention and ExhibitionCenter, which is highly valued by the municipal government and the district government. Before the preparation a...
  • National Day Holiday Arrangement

    National Day Holiday Arrangements for 2019we have a vacation from September 28 to October 7, and work no rmally on October 8.