ngeunaan Medke

Maca deui
  • Tentang Kami

    Tentang Kami

    MEDKE diadegkeun dina 2008, mangrupakeun produsén profésional ti suplai médis, utamana fokus dina asesoris monitor sawah.
  • rarancangan

    rarancangan

    Nyadiakeun produk ongkos-éféktif terus Ningkatkeun reputasi Medke terus

wartos sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • QingMing Festival Holiday Notice

    QingMing Festival Holiday has been scheduled from 4th April to 6th April 2020. We will resume operation on 7th April 2020. Thank you for your kindly attention .
  • Spring Festival Notice

    The holiday arrangement for the Spring Festival of 2020 is as follows: The holidays are scheduled for Jan 18 – Feb 1, 2020, and work normally on February 2. Happy Spring Festival!