ngeunaan Medke

Maca deui
  • Tentang Kami

    Tentang Kami

    MEDKE diadegkeun dina 2008, mangrupakeun produsén profésional ti suplai médis, utamana fokus dina asesoris monitor sawah.
  • rarancangan

    rarancangan

    Nyadiakeun produk ongkos-éféktif terus Ningkatkeun reputasi Medke terus

wartos sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • Spring Festival Notice

    The holiday arrangement for the Spring Festival of 2020 is as follows: The holidays are scheduled for Jan 18 – Feb 1, 2020, and work normally on February 2. Happy Spring Festival!
  • Holiday Notice

    2020 New Year’s  holiday arrangement is as follows: The holidays plan is one day ,January 1, 2020 (Wednesday). Happy New Year!