ngeunaan Medke

Maca deui
  • Tentang Kami

    Tentang Kami

    MEDKE diadegkeun dina 2008, mangrupakeun produsén profésional ti suplai médis, utamana fokus dina asesoris monitor sawah.
  • rarancangan

    rarancangan

    Nyadiakeun produk ongkos-éféktif terus Ningkatkeun reputasi Medke terus

wartos sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • How to correctly use pulse oximeter to me...

    Oksimeter pulsa anu digunakeun pikeun meunteun status oksigén pasién dina sagala rupa setélan klinis parantos janten alat monitoring anu langkung umum. Éta nyayogikeun kontinyu, teu ngawasasi jenuh hémoglobin oksigén dina getih artéri. Unggal gelombang pulsa bakal ngamutahirkeun hasilna. Pulsa oximet ...
  • What is the relationship between pulse an...

    Dina akhir taun 1990an, sababaraha studi dilakukeun pikeun meunteun akurasi non-propésional, réspondén munggaran, paramédis sareng bahkan dokter dina nganilai ayana pulsa. Dina hiji panilitian, tingkat kasuksésan pangakuan pulsa dugi ka 45%, sedengkeun dina studi anu sanés, dokter SMP ...